School Les Coccinelles: bijbouw van een verdieping

Om te beantwoorden aan de demografische groei in het Brussels Gewest, heeft het college besloten om met de ondersteuning van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de kleuterschool Les Coccinelles uit te breiden. 

Er zal een nieuwe verdieping worden gebouwd op het achterste deel van de kleuterschool. Omwille van veiligheidsredenen zullen een groot deel van de speelplaats en haar gewoonlijke ingang aan de Onze-Lieve-Heersbeestjeslaan niet toegankelijk zijn.

Om aanvaardbare werkomstandigheden te kunnen bieden aan de kinderen en aan het onderwijzend personeel, zal er een tijdelijke speelplaats worden aangelegd op de Bosvoordsesteenweg ter hoogte van de school. De steenweg zal in 2 doodlopende delen worden opgedeeld. De nummers 100 tot 130 en de 140 tot 152 zullen toegankelijk zijn vanaf het hoog gelegen deel van de Onze-Lieve-Heersbeestjeslaan.

Anderzijds wordt de hoofdingang van de school georganiseerd aan de Hoornkeverlaan. Enkele provisoire waadoor de verplaatsing van de bushalte naar de overzijde van de weg nodig is. 

We zijn ons ervan bewust dat deze werken problemen zullen veroorzaken voor de circulatie en het parkeren in de wijk De dienst van openbaren Werken blijt tot uw beschikking: T; 02.674.74.37, werken1170@wb.irisnet.be.