GEN werf

GEN : herlancering van de werf


De werf van het GEN gaat opnieuw van start. Na de opstelling van de bestekken en de aanstelling van de aannemers door Infrabel zouden de werkzaamheden tegen het einde van het jaar moeten worden hervat.

Ter herinnering, deze bouwplaats staat al enkele jaren stil. In Watermaal-Bosvoorde moet echter nog een hele reeks werken worden uitgevoerd. Deze omvatten: het tweede deel van de overdekte sleuf in de Archiefstraat, de geluidwerende schermen, de afwerking van het station van Bosvoorde, de aanpassing van de brug in de Elandstraat, de omgeving van het station van Watermaal, de aanleg van een park op de overdekte sleuf en de aanleg van nieuwe voetgangers- en fietsverbinding...

De prioriteiten die de gemeente in dit dossier verdedigt, zijn een beter onthaal van de passagiers op het station van Bosvoorde en de organisatie van de bouwfasen die rekening houden met de omstandigheden van de aanpalende wijken.  De gemeente zal vragen dat het rollend verkeer van de bouwplaats zoveel mogelijk via het spoor gaat en niet via de aangrenzende wegen.

Film: het historiek van het GEN

Slide

Infrabel, Infocel buurtbewoners, info.projets@infrabel.be, T. 0800.55.000